ZEDORA DISTRIBUTIOn

One Company. Solutions

CATEGORII

Vedeți selecția noastră de produse în funcție de categorie. Faceți click mai jos pentru a vedea produsele din categoria respectivă.

Soluții personalizate

Suntem întotdeauna orientați către clienți. Lucrați cu specialiștii noștri dedicați pentru a găsi o soluție pentru firma dumneavoastră.

Cotație

Comandă

Livrare

Cine suntem

Înființată în 2022, Zedora Distribution este o afacere de familie care importă și exportă bunuri cu mișcare rapidă pentru clienți, rămânând în același timp ancorată în valorile și principiile sale.

O companie. Soluții nelimitate.

Scopul nostru este de a munci din greu pentru a câștiga și păstra încrederea clienților, prin implementarea de soluții personalizate în sectorul FMCG.

F.A.Q.
1. Metode de livrare

Putem organiza transportul rutier, feroviar și naval. Colaborăm cu antreprenori de încredere și putem furniza camioane complete și livrări mixte de paleți individuali, în funcție de mărfurile pe care le comandați.

2. Cât durează să primiți o ofertă de preț?

Specialistul nostru de vânzări vă va contacta în 48 de ore de la momentul în care ne-ați trimis întrebările dumneavoastră.

3. Cum pot verifica dacă comanda este în conformitate cu comanda mea?

Clienții noștri pot inspecta întotdeauna produsele la sediile colaboratorilor noștri și pot verifica întotdeauna dacă încărcarea este procesată corect, primind documente foto sau înregistrări CCTV, realizate la sediile colaboratorilor noștri.

4. Cum pot plasa o comandă?

After our sales specialists have dealt with your inquiries and you decide to place an order, a 100% deposit condition is asked for both foreign and domestic customers. We cannot guarantee prices and stock availability if the amount is not
settled on our account.

5. Este posibil ca produsele să fie etichetate în anumite limbi înainte de încărcare?

Ca un serviciu suplimentar, putem oferi etichetarea produselor, contra cost.

6. În ce monede acceptați plățile?

Acceptăm plăți în RON, EUR și USD.

BRANDURILE NOASTRE

De ce noi

Viziunea noastră este de a căuta să înțelegem nevoile clienților.

Misiunea Zedora Distribution este de a oferi servicii premium partenerilor și clienților noștri, bazate pe prețuri speciale, o gamă largă de produse și o abordare profesională. Avem relații excelente cu parteneri cheie din întreaga lume.

...și de a atinge excelența prin descoperirea de soluții personalizate și prin furnizarea celor mai bune servicii pentru toată lumea, menținând în același timp cea mai bună experiență de la început până la sfârșit.

Partener autentic și de încredere

Soluții personalizate pentru fiecare client

Prețuri competitive

Produse originale

Lucrați cu noi

CONTACȚI-NE ACUM

EMAIL